Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин!

Въдиците SPORTEX

ЗА НАС

Технология от най-високо качество за вашата страст

Нищо на Земята не би могло да се сравни с въдиците SPORTEX. Тяхната легендарна репутация се дължи на иновационната сила и уникална технология, които десетилетия наред са определящ фактор по цял свят. Днес нашите въдици са се превърнали в синоним на надежност, майсторски занаят и дълъг живот – качества, които добиват все по-голямо значение в бързоразвиващия се свят. С гордост можем да твърдим, че въдиците SPORTEX са оставили своя отпечатък върху поколения риболовци. Непрекъснатото внедряване на нови и нови материали в производството и различните комбинации между тях са в основата на надежността на SPORTEX. Никой друг производител не е влагал такава широка гама от материали при направата на въдици.

 

Какво прави въдиците SPORTEX наистина уникални.

 

Те не са просто „стока” свалена от конвейра. Всяка въдица SPORTEX, дори от една и съща серия е строго индивидуална. За постигане на оптимален резултат нейните дължина и структура са точно съобразени спрямо желаната акция.

Всяка въдица SPORTEX е резултат от многогодишен опит и новаторско ноу-хау. Нашите технически познания се развиват десетилетия наред. През 50-те години на миналия век се налагат бланките от фибростъкло със своята точност и дистанция на замятане. С появата на иновативните материали от карбон ние бяхме сред първите, които ги внедриха в производството на въдици. Благодарение на нашата патентована HT-Cross-Windung технология пръчките притежават уникална комбинация от мощ, лекота и бързина.

 

Ние гарантираме за нашите продукти!

 

Високите изисквания за управление на мениджмънта, избора на подходящия материал и щателния контрол на производствения процес са предпоставки за отличното качество на всеки SPORTEX. Като производител ние даваме 10-годишна гаранция* на нашите въдици.

 

*някои детайли като водачи и макародържачи имат 2-годишна гаранция.

 

ТЕХНОЛОГИЯ

Точноподбраните елементи и тяхната иновативна обработка гарантират „пъргав живот” на всяка въдица SPORTEX.

 

За направата на нашите въдици ние използваме само най-висококачествените карбонови нишки от най-ново поколение на водещите световни производители. Уникално при нас е знанието как да смесим различни материали като високомодулен карбон, Kevlar, Boron и Zylon за да получим най-подходящата композитна смес за бланките. Възползвайки се от специфичните качества на всеки един вложен материал /гъвкавост, сила на опън, твърдост, малко тегло, устойчивост на удар/ ние създаваме оптималната комбинация. Резултатът – индивидуално съобразени със своето предназначение въдици с типичния за SPORTEX бърз строй, отговарящи на всички изисквания и на най-капризните риболовци по света.

 

Иновативната SPORTEX технология

Ние имаме свой собствен начин на вграждане на карбоновите нишки във въдиците.

Вместо обикновената и по-евтина спираловидна оплетка ние правим патентованата и изпитана HT-Cross-Windung технология на оплитане – т.е. въглеродните нишки вървят успоредно на оста на пръта. Така придаваме на на нашите въдици повече мощ , по-голяма стабилност и по-бърз строй – и всичко това в една лека и тънка бланка. При HT-Cross-Windung технологията ние допълнително интегрираме високомодулни ленти върху карбоновите нишки като ги преплитаме кръстообразно по повърхността на бланката. Това още повече усилва бланката и и гарантира безупречна работа и в най-тежки условия.

 

Безкомпромисни компоненти за безкомпромисни въдици

Всеки производител, които би искал да бъде от световна класа, не трябва да си позволява никакви компромиси. Така са направени въдиците SPORTEX-от най-добрите в своя клас оригинални FUJI водачи и макародържачи от най-ново поколение, естествен корк премиум клас ААА или висококачествен абразивоустойчив DUPLON. За частично или цялостно покритие използваме специален еластичен удароустойчив лак, който осигурява дългогодишна защита на вашата въдица и и придава неповторим вид.

«1»