Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин!

Производители

SPORTEX Германия

SPORTEX Германия

Технология от най-високо качество за вашата страст. Нищо на Земята не би могло да се сравни с въдиците SPORTEX. Тяхната легендарна репутация се дължи на иновационната сила и уникална технология, които десетилетия наред са определящ фактор по цял свят. Днес нашите въдици са се превърнали в синоним на надежност, майсторски занаят и дълъг живот – качества, които добиват все по-голямо значение в бързоразвиващия се свят. С гордост можем да твърдим, че въдиците SPORTEX са оставили своя отпечатък върху поколения риболовци. Непрекъснатото внедряване на нови и нови материали в производството и различните комбинации между тях са в основата на надежността на SPORTEX. Никой друг производител не е влагал такава широка гама от материали при направата на въдици.

http://www.sportex.de/EN/spinning_rods.html

0

продукти

CLIMAX Германия

CLIMAX Германия

През 1949г., когато в Германия се появяват монофилните влакна, OCKERT е първата компания, която въвежда тази иновация и става известна в цял свят. С гордост можем да кажем: целият свят отначало купуваше „произведените в Германия” влакна OCKERT. Днес ние произвеждаме влакна за много от водещите компании в тази област, а нашата собствена марка “CLIMAX” се превърна в стандарт за надеждност и иновация.

http://www.climax-fishingline.de/EN/index.html

62

продукти

MANN`S САЩ

MANN`S САЩ

Качество made in USA!

http://www.mannsbait.com/

15

продукти

JIGWOBBLER Финландия

0

продукти

WAKE Финландия

14

продукти

LOVEC RAPY Полша

14

продукти

КК България

КК България

Предлагаме ръчно изработени воблери от дърво. Воблерите КК не са изработени от балса, а от по-твърдо дърво /топола, трепетлика, липа/ и са с вградена цялостна арматура, което ги прави много здрави и надеждни. Рисувани са на ръка и са покрити с няколко слоя акрилен лак. Фолиото вградено в някои от воблерите Ви дава предимство в сумрака рано сутрин и късно вечер, както и в мрачни и облачни дни, тъй като отразява и най-малката светлина. Това са ръчно направени воблери и не могат да са абсолютно еднакви, винаги са допустими разлики в рисунката, теглото и общия вид. Могат да бъдат изработвани и в цвят по Ваше желание. Всички воблери са тествани на вода.

http://www.altmex.com/categories.php?CategoryID=40

0

продукти

Cab Coatings Finland Oy - Финландия

2

продукти